A boldogságot hozó érmefajták: az amulett töltése

A pénz vonzására szolgáló amulett érme a legerősebb talizmán, amely képes a tulajdonos számára sok szerencsét és pénzügyi jólétet biztosítani.érme amulett szerencse, hogy vonzza a pénztEz egy szegénységből származó talizmán, ősidők óta ismert. Varázslatos szertartások révén pénzérméket készíthet egy érméből.

Pénz amulett értéke

Az érme alakú amulett az egyik legerősebb mágikus eszköz, amelyet pénzügyi problémák megoldására használnak. Mint sok drágakövekből és ásványi anyagokból (drágakövekből) készült talizmán, ez is szerencsét vonz a viselője számára.

A mágikus érme feladata, hogy anyagi jólétet ruházzon fel a tulajdonosra.

érme amulett szerencse a szegénységtől a kezében

A tulajdonos védelme a külső negativitástól (gonosz szem, sérülés) szintén az érme amulettjének tulajdonítható. A pénz talizmán megmenti Önt a betegségektől és a veszélyektől. A tulajdonos visszafizeti az adósságokat, eléri a karrier növekedését és jól fizető állást talál. A mágikus gizmo jótékony hatása kiterjed a tulajdonosra, szeretteire is.

Az érme-amuletteket a szabályok szerint kell elkészíteni. Ellenkező esetben nem lesz hatalmuk. A vallás nem helyesli a pénz-talizmánokat. Tanácsot ad az imákhoz és a hit szimbólumaihoz, például egy mellkereszthez.

Hogyan készítsünk amulettet saját kezűleg

A mágusok azt javasolják, hogy készítsen egy érme-amulettet, és ne vásároljon kész talizmánt. Könnyű pénz talizmánt létrehozni. Elég betartani az összeesküvés elolvasásának és az ünnepség lebonyolításának szabályait.

A mágikus érme létrehozására vonatkozó ajánlások közül a következőket láthatja:

  1. A szertartást jó hangulatban és jó egészségi állapotban végzik.
  2. A cselekvés magányt, csendet, a kívántra való koncentrálást igényel.
  3. A rituálét a növekvő hold vagy a telihold napjain, éjszaka hajtják végre.
  4. Az érmét az ablakpárkányra helyezzük, egy skarlátvásznon.
  5. Lefekvés előtt elrejtik a talizmánt a párna alá, meggazdagodni vágyva.
  6. Az érme saját energiájával töltődik fel, a tenyerében tartja.
  7. Az amulett el van rejtve mások szeme elől.

Válasszon ki egy érmét

A világon sokféle amulett létezik. Az érmék népszerűek. Különleges hatalom a kínai amulettek, amelyek istenségeket ábrázolnak, rovásszimbólumokkal, királyi bankjegyekkel díszítve. Az amulett fém pénzből készülhet, tekintet nélkül méretükre, címletükre és anyagukra.

Az ajándékba kapott régi érmét szerencsésnek tekintik. Az ókori pénz, különösen az arany vagy más nemesfémekből készült pénz, a mágusok a legerősebb energiát látják. A pénztárcában viselt amulett segít kitölteni.

Régi bankjegyeket vásárolhat a szegénység elleni talizmán létrehozásához a numizmatikusok gyűjtőitől. Érme megvásárlása előtt tanácsos a tenyerében tartani. Nem lehetnek negatív érzések. A melegnek egy régi dologból kell származnia. Az erős energiával rendelkező műtárgyakban rejlik. Fontos figyelni arra, hogy az attribútum hogyan néz ki, tetszeni kell neki. Az ideális választás egy antik érme. Az ezüstből vagy aranyból készült tárgyaknak nagy erejük van. A sassal díszített amulettet erősnek tekintik. A madár a siker, az anyagi jólét szimbóluma. Egy hűtlen módon megszerzett dolog nem hoz boldogságot.

Könnyen készíthet érmékből amulettet szerencsére és pénzre saját kezűleg. Elég egy lyukat készíteni egy fémből, és a nyakába akasztani egy szálon vagy láncon. Az így kapott dekoráció egy erős talizmán, amely vonzza a cash flow-kat. A sérült, ívelt tárgy talizmán is lehet.

Egy véletlenszerűen talált bankjegy talizmán lesz. A leletnek a növekvő hold napjaiban a kezébe kell kerülnie. Ez egy vagyonjóslás.

Sok bankjegy van a világon. Minden nemzetnek megvan a maga. Az Ön országának érme növeli a vagyont, nem pedig másé. Javasoljuk, hogy pénz talizmánként használja.

a szerencse amulettjének érmét mindenkinek ki kell választania az országában

A gazdagodás legerősebb amulettje egy érme lesz:

  1. Hívhatatlan. Ez a pénztárcában hordott pénz, amelyet az első fizetés vagy a megkezdett vállalkozás nyeresége formájában kaptak. Minél nagyobb a címlet, annál erősebb az amulett. Előnyösebb, ha ez egy hazai fémérme volt. A legnagyobb hatalmat az a pénz viseli, amely 1923-ig volt forgalomban. Jó, ha a nap felkel az amuletten. Az ország gazdasági növekedésének éveiben kiadott számítási eszközök különösen hatékonyak. Növelik a vagyont.
  2. Pénzrúnával (Fehu jele) díszítve. Gazdagságot és sok szerencsét ad a tulajdonosnak minden kérdésben. A talizmánt a nyak körül, a karon karkötő vagy pénztárca formájában viselik. A mágusok javasolják az amulett viselésének kombinációját a Fehu jelzéssel a munkában használt tárgyakon (monitor, irodabútor).
  3. Birodalmi. A birodalmi amulett ereje ma ismert. Létrehozásához meg kell vásárolnia egy forradalom előtti időkből származó érmét. Költsége meglehetősen magas. Fontos, hogy ne vásároljon hamisítványt. Néhány családban szokás ilyen birodalmi amuletteket örökölni. Erősségük minden generációval növekszik. Az ilyen talizmán használatának fontos feltétele, hogy a tulajdonoson kívül senki ne nyúlhasson hozzá. Ellenkező esetben a varázslat ereje elvész. A varázslatos dolgot nem szabad megérinteni más emberek kezével, el kell rejteni a körülötte lévő emberek nézetei elől.

Az amulett tisztítása és feltöltése

Az érme-amulett létrehozásának fontos pontja annak megtisztítása és feltöltése. A bankjegy otthoni tisztításának elvégzéséhez bizonyos összeesküvést kell elolvasnia. A varázslatot gyakorló emberek ismerik őt. Varázslatos szöveget speciális irodalom vagy levéltári források tanulmányozásával találhat meg. Az amulett tisztításának rítusára azért van szükség, hogy megszabaduljon az emberek energiájának hatásától, akiknél a kezükben volt.

Miután megtisztította a talizmánt, folytassa a töltés szakaszával az elemek segítségével:

  1. Víz. Természetes eredetű tározó alkalmas. A patakból, folyóból, tóból származó vizet edényekben gyűjtik össze. Érmét mártanak bele, és három napig eldugják egy félreeső helyen, ahol sötét van. Ezután a kereszteződésben kiöntik a vizet.
  2. Tüzes. Háromszor meg kell tartani a pénz talizmánt egy gyertya vagy gyufa lángja felett.
  3. Föld. Az érmét három napig a földbe temetik. Helyettesítheti a talajt sóval.
  4. Levegő. Az amulettet a szél fújására helyezzük.

A nap és a hold energiája az amulett feltöltésére és tisztítására szolgál. Az érmét egy éjszakára az ablakpárkányra kell helyezni. Az égen növekvő holdnak kell lennie. A talizmánt úgy helyezik el, hogy a havi fény ráhulljon. Napközben hagyja a varázslatos kiegészítőt a napon.

Az amulett tüzes elemével történő töltésekor zöld gyertyát kell vásárolnia. Ez az árnyék vonzza az anyagi jólétet. Viasz csöpög az érme felületére. A varázslat olvasható:

„Nem adom senkinek, nem adom kölcsön, nem cserélem ki. Küldj nekem pénzt, szerencsét. Töltsd meg a zsebemet a csomagtartáshoz. "

Egy táskába bújnak, és pénztárcába teszik. Nem szabad kapcsolatba lépnie más pénzekkel.

Az amulett létét titokban tartják. Ha elveszik egy elbűvölő tulajdonság, akkor helyébe egy érmét beszélünk a szerencséért az anyagi szférában. Az amulettet rendszeresen felveszik és megköszönik a jó munkát.

Miért működik jobban a szakember elbűvölt varázsa

A kézműves kabalának megvannak az előnyei. A fő előny, hogy az érme telített a tulajdonos energiájával. Jobban megérti, mit vár a tulajdonos. Egy saját készítésű amulett nem rendelkezik azzal az erőteljes energiával és bölcsességgel, amellyel a régiek rendelkeznek.

Jó, ha egy szakember beszéli az érmét. Egy hozzáértő ember hatalmas energiával rendelkezik, és nem követ el hibákat egy mágikus rituálé lebonyolításában. Jobb segítséget kérni a fehér mágiát gyakorló boszorkányoktól és mágusoktól.

Az amulett aktiválása után az embernek nem csak arra kell várnia, hogy az áldások rá essenek. Dolgozni kell a gazdagodás lehetőségeinek felkutatásával. Az amulett növeli a cash flow-t, amely nem szárad ki.

Az érme alakú amulettek drámai módon növelik a tulajdonos pénzügyi jólétét. Jobb változásokat hoznak. Az amulett megvéd az irigy emberek intrikáitól, boldogságot fog adni energia szinten. Lehetetlen eltérni a céltól, megváltoztatva a sorsot.